Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Mersin Üniversitesin’de düzenlenen “Ünilig Muaythai Müsabakaları”na  69 Üniversiteden yaklaşık 400 sporcu katılım göstermiştir. Müsabakalara Üniversitemizi temsilen Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Büşra Nur UYSAL ile Afyon MYO öğrencileri Şükrü DÜZGÜN ve Onur TURAN katılmıştır.

Sporcularımız yarışmalarda derece yaparak Afyon MYO öğrencileri Şükrü DÜZGÜN B-57 kg sıkletinde ve Onur TURAN A-54 kg sıkletinde Türkiye şampiyonu olurken, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Büşra Nur UYSAL 67 kg sıkletinde Türkiye üçüncüsü olmuştur.

Emeği geçenleri ve tüm sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını diliyoruz.

27 Şubat 2024, Salı 76 kez görüntülendi