04-29 Nisan 2022 tarihleri arasındaki Ramazan ayı boyunca öğle yemeği hizmeti ANS Kampüsündeki mevcut yemekhanelerin tamamında devam edecek olup, ayrıca bu tarihler arasında sadece Merkezi Yemekhanede iftar yemeği verilecektir. Rezervasyon yapmak isteyen öğrencilerimiz öğle ve iftar seçeneklerinden sadece birini seçip yemek yiyeceği salonu belirterek yemek hizmetinden faydalanmak istediği haftadan bir hafta önce pazartesi gününden cuma günü 23:59’a kadar rezervasyon yaptırabilirler.

NOT: Öğrencilerimiz rezervasyon hakkını sadece bir öğünde (öğle  veya akşam ( iftar)) yemeği olarak kullanabilir. Rezervasyonu olup da bu hakkından yararlananlar gün içinde ikinci geçişinde misafir ücretine tabi olur.

28 Mart 2022, Pazartesi 5373 kez görüntülendi