Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Korona (covid-19) virüs  salgını nedeniyle Cumhurbaşkanımız başkanlığında  gerçekleşen toplantı sonucunda  alınan karar gereği  16 Mart pazartesi itibariyle 3 hafta boyunca üniversiteler tatil edilmiştir.

Tatil süresince yemek hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenci ve personelimiz için yemekhanelerimizde öğlen yemeği hizmeti aktif bir şekilde devam edecek olup akşam yemeği çıkarılmayacaktır.

16-20 mart haftası için rezervasyon yaptıran öğrencilerimiz bu hafta içerisinde 5 gün boyunca yemek hizmetinden yararlanmadıkları taktirde 17 Nisan 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza dilekçeleri ile başvurmaları halinde rezervasyon ücreti olan 15,50 TL hesaplarına iade edilcektir. Öğrencilerimizin  bilgisine sunarız.

13 Mart 2020, Cuma 647 kez görüntülendi