Toggle global navigation

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Toggle global navigation
  • Kurumsal
    • Tanıtım
    • İç Kontrol
      • Misyon & Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Risk Değerlendirme
        • 2024 Yılı Birim Konsolide Risk Raporu
        • 2025 Yılı Birim Konsolide Risk Raporu
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
        • İş Akış Süreçleri
        • İş Akış Süreçleri Kodları
      • Hassas Görevler
      • Kurullar, Komisyonlar ve Koordinasyon Kurulu
      • Göstergeler
    • Beslenme ve Barınma Hizmetleri
      • Yemekhane Uygulama İlkeleri
      • Yemek Fiyat Listesi
      • Kantin Fiyat Listesi
    • Kültür Hizmetleri
      • Kongre ve Toplantı Salonları Kullanım Yönergesi
      • Konferans Salonları Bilgisi
      • Salon Tahsis Ücretleri
      • Burs Hizmetleri
        • Burs İmkanları
      • Sportif Hizmetler
    • İdari Hizmetler
  • Personel
    • Yönetim
    • İdari Personel
  • Etkinlikler
    • Toplumsal Katkı Faaliyetleri
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
    • Diğer Etkinlikler
      • 2024
        • Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Festivali (AKÜFEST’24)
      • 2023
      • 2022
        • Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivali (Aküfest’22)
  • Kısmi Zamanlı Öğr.
    • Kısmi Zamanlı Öğrenci Formları
    • AKÜ Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi
  • Öğrenci Konseyi
    • Öğrenci Konseyi Yönergesi
    • Öğrenci Konseyi Genel Kurulu
    • Birim Öğrenci Temsilcileri
  • Kulüp ve Topluluk
    • Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Sponsorluk Kuralları
    • Afiş Tasarım Kuralları
    • Gezi Taahhütnamesi
  • Beslenme ve Sağlık
    • Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti
    • Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti
    • Medikososyal Uygulama İlkeleri
  • KALİTE
    • Birim Kalite Sorumlusu
    • Birim Faaliyet Raporları
  • ANA SAYFA
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
  • E-POSTA
  • TELEFON REHBERİ
  • İLETİŞİM
  • SSS
Afyon Kocatepe Üniversitesi Logo

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

  • Kurumsal
    • Tanıtım
    • İç Kontrol
      • Misyon & Vizyon
      • Organizasyon Şeması
      • Risk Değerlendirme
        • 2024 Yılı Birim Konsolide Risk Raporu
        • 2025 Yılı Birim Konsolide Risk Raporu
      • Görev Tanımları
      • İş Akış Süreçleri
        • İş Akış Süreçleri
        • İş Akış Süreçleri Kodları
      • Hassas Görevler
      • Kurullar, Komisyonlar ve Koordinasyon Kurulu
      • Göstergeler
    • Beslenme ve Barınma Hizmetleri
      • Yemekhane Uygulama İlkeleri
      • Yemek Fiyat Listesi
      • Kantin Fiyat Listesi
    • Kültür Hizmetleri
      • Kongre ve Toplantı Salonları Kullanım Yönergesi
      • Konferans Salonları Bilgisi
      • Salon Tahsis Ücretleri
      • Burs Hizmetleri
        • Burs İmkanları
      • Sportif Hizmetler
    • İdari Hizmetler
  • Personel
    • Yönetim
    • İdari Personel
  • Etkinlikler
    • Toplumsal Katkı Faaliyetleri
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
    • Diğer Etkinlikler
      • 2024
        • Bilim, Teknoloji, Sanat ve Spor Festivali (AKÜFEST’24)
      • 2023
      • 2022
        • Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivali (Aküfest’22)
  • Kısmi Zamanlı Öğr.
    • Kısmi Zamanlı Öğrenci Formları
    • AKÜ Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Yönergesi
  • Öğrenci Konseyi
    • Öğrenci Konseyi Yönergesi
    • Öğrenci Konseyi Genel Kurulu
    • Birim Öğrenci Temsilcileri
  • Kulüp ve Topluluk
    • Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Bilgi Sistemi
    • Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Sponsorluk Kuralları
    • Afiş Tasarım Kuralları
    • Gezi Taahhütnamesi
  • Beslenme ve Sağlık
    • Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti
    • Beslenme ve Diyet Danışmanlık Hizmeti
    • Medikososyal Uygulama İlkeleri
  • KALİTE
    • Birim Kalite Sorumlusu
    • Birim Faaliyet Raporları

Beslenme Hizmetleri Birimi


Beslenme Hizmetleri

      1. Bulaşıkhane İşleri

      2. Günlük Numune Alma

      3. İhale Öncesi Teknik Şartnamenin İlgili Kısmının Hazırlanması

      4. Kantin Denetimi

      5. Menü Hazırlama

      6. Mutfak ve Yemekhanelerin Denetimi

      7. Ürün ve Malzemelerin Depolanması

      8. Yemekhane Mal Kontrol ve Kabul Süreci

      9. Yemek Hazırlama ve Üretim Süreci

    10. Yemek Servis Süreci

15 Mart 2021, Pazartesi 323 kez görüntülendi

BAĞLANTILAR

    • Yemek Listesi
    • Mezuniyet Müzikleri
    • TUSF
    • Kredi ve Yurtlar Kurumu
    • Gençlik ve Spor Bakanlığı
    HIZLI ERİŞİM
    • Sanal Pos
    • EBYS
    • Rehber
    • E-Posta
    • Mail Başvuru

İLETİŞİM

    Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Ahmet Necdet Sezer Kampusü, Gazlıgöl Yolu, 03200 AFYONKARAHİSAR

    Telefon : 0272 218 12 64 (Dahili No:1264)

    Fax : 0272 218 12 77

    E-mail : skultur@aku.edu.tr

© 2019 Afyon Kocatepe Üniversitesi | Bilgi İşlem Daire Başkanlığı